Heeft u problemen met uw computer, maar de internetverbinding werkt wel? Dan kunt u gebruik maken van de dienst computerhulp op afstand. Door uw pc of laptop op afstand over te nemen kan ik met u meekijken op uw computer en uw pc bedienen. Dit gebeurd uiteraard alleen met uw toestemming.

Hoe werkt computerhulp op afstand?

Telefonisch geef ik u instructies om een programma te downloaden waarmee ik uw pc of laptop kan bedienen. Ik kan dan uw muis en toetsenbord besturen en met u op het beeldscherm meekijken.  Hierdoor is het mogelijk om snel uw computerprobleem op te lossen of u aanwijzingen te geven.

Nadat ik u volledig heb geholpen verbreek ik de verbinding met uw pc of laptop en wordt de benodigde tijd genoteerd.

Op basis van de benodigde tijd stuur ik u daarna een factuur. Heeft u een servicecontract, dan wordt de sessie hiermee verrekent.